Endelig er mobilversjonen til Motorkalenderen ute og den har byttet navn til Motorevents

Kjære Motorentusiast.
Først vil takke for fantastiske bidrag til Motorevents (som før het Motorkalenderen) som gjør at vi fortsatt utvikler den videre. Motorevents har blitt kraftig oppgradert med fokus på mobil og Facebook.

Sjekk den ut på getmotorevents.com

Motorevents gir deg solid oversikt over det som skjer på motorfronten. Appen vår er skikkelig ferskvare og på vei ut av beta. Vi synes den allerede funker bra for oss, men det kan hende du tråkker på en og annen feil. Hva syns du om Motorevents appen? Si ifra rett i appen eller på Facebook side . Den fungerer nå som en mobilweb applikasjon men vil i løpet av juni komme også i appstore.

Gå til getmotorevents.com på din mobiltelefon for å installere.

LEGG INN ARRANGEMENT I MOTOREVENTS.

Vi trenger flere arrangement og vet du om et event som du synes burde være i tjenesten så blir vi skikkelig glade om du vil legge det inn. Ingen events er for store eller for små. Det er to måter du kan gjør det og det er enkelt:

1. Ligger det på Facebook kan du enkelt poste lenken til arrangementet på vår Facebook side
(Husk: eventen må være offentlig og ha adresse.)

2. Bruker du ikke facebook legger du det det inn vår origoside:motorkalenderen.origo.no

OM APPEN
Siden 2008 har vi drevet Motorevents på ren entusiasme – da som motorkalenderen.no. Vi har bytta navn slik at kalenderen kan vokse utafor Norge. Tjenesten skal bli den beste mobile kalenderen som viser hva som skjer innen motorrelaterte events. I tillegg kommer den god oversikt over hva som skjer innen motor på TV. Vi har fått litt hjelp og skylder bjørneklemmer både til Amedia en som lar oss bruke en del teknologi vi har bygd for de og som skal vise innholdet i mange av sine lokalaviser, og til Discovery Channel som skal snakke om oss på TV i sommer.
Ha en super motorsessong, og tips gjerne andre du tror vil ha nytte av tjenesten. Kontakt meg gjerne hvis du har spørsmål store eller små.

Mvh

Øyvind Rostad
Facebookside.com/motorevents
oyvind@getmotorevents.no
www.getmotorevents.com
+47 90524667

Vist 565 ganger. Følges av 1 person.